Bom på jord - Majstævne

Antal tilmeldte: 14 Pris: 90 DKK Lokation:
Stationsvej 46A
8410 Rønde
Dato:
29-05-2022 10:00 - 11:00
Sidste frist for tilmelding:
22-05-2022
Beskrivelse

VELKOMMEN TIL ÅRETS FØRSTE SPRINGSTÆVNE

 

Så er stævnesæson 2022 endelig i gang! I løbet af året vil der blive afholdt 3 springstævner, hvor I må deltage I vores bom-på-jord klasse og NATURLIGVIS også i vores kæpheste-spring :D Vi håber at vi undgår restriktioner i år, og derfor må I rigtig gerne medbringe jeres venner og familie til stævne igen, hvis de vil se jer ride!

 

For de af jer, der ikke har prøvet et springstævne hos os før, så kan vi lige forklare, at vi til springstævnerne altid holder en klasse for vores rideskoleelever, hvor de kan ride "Bom på jord". Der ligger 8 bomme på jorden, som skal rides i den rigtige rækkefølge. Det er helt i orden at have en hjælper med til at råbe banen op, eller til at løbe med hesten hvis man har svært ved at styre den :D Hvis man rider over alle 8 bomme i den rigtige rækkefølge uden at hesten stopper foran en, løber uden om eller man kommer til at dreje en forkert vej, så modtager man en VALGFRI roset, som man kan vælge fra sekretariatet! 

 

Da nogle af vores elevheste går til springning om onsdagen, er det desværre ikke muligt at vælge dem. 

Det drejer sig om: Topper, Babeth, Bambi og Gaya. Parterne må gerne ride en tur i bom på jord på deres partspony :) 

Som altid ønsker man 3 heste i prioriteret rækkefølge, som vi så kan fordele ud fra :)

 

Man må deltage 1 gang. 

 

Stævnet koster 90 kr. at deltage i for både hverdagshold og lørdagshold, da lørdagsholdene ikke mister en ridegang til dette stævne :) 

 

HUSK at vil altid gerne vil have hjælp til en masse opgaver! Her til springstævnet er det ikke et krav at man skal hjælpe, men hvis I kunne tænke jer at hjælpe i café eller burgerbar, så er vi ALTID lykkelige når I melder jer! På forhånd mange tusind tak for jeres hjælp!

 

Vi glæder os meget til at se jer til vores springstævne, og håber at I har mod på at prøve! Det er super sjovt og slet ikke noget at være nervøs over - vi gør alt hvad vi kan for at I kan få en tryg og god oplevelse, og måske endda en fin roset med hjem! :D 

 

Ekstra information

Hvem er din underviser?
Hvilken en hest ønsker du som 1. prioritet?
Hvilken en hest ønsker du som 2. prioritet?
Hvilken en hest ønsker du som 3. prioritet?
Har du mulighed for at hjælpe til ved stævnet?
Hvis ja, hvad vil du gerne hjælpe med?

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 90 DKK