Stævner på Kongsvad Rideklub

Vi glæder os meget til at se jer til vores hyggelige, velfungerende stævner!

Kongsvad Rideklub Thorsager holder hvert år sævner i både dressur og spring. 

 

Dressurcup:

I 2024 afholdes der en dressurcup for både pony og hest over 3 stævner i løbet af året, nemlig 3 weekendstævner. Derudover vil vi have et 2-dags sommerstævne på C-niveau. Der vil være klasser fra LD1-LA2 for pony og fra LD1-LA6 for hest ved D-stævnerne og højere ved C-stævnet. Ved hver afdeling i cuppen samles der point (20 point for 1. plads, 15 point for 2. plads, 10 point for 3. plads og 5 point for øvrige plasceringer), der lægges sammen og tilsammen udgør stillingen i cuppen. Efter sidste afdeling af dressurcuppen findes en cupvinder samt en 2. og en 3. plads, der vinder fine præmier. For at deltage i cuppen skal man deltage ved mindst 3 af de i alt 6 dages dressurdage. 

 

Springstævner: 

Udover dressurstævnerne afholdes i 2024 også springstævner. Vi afholder 2 springstævne-dage i 2024, hvor der vil være B0-klasser fra bom-på-jord til 120 cm samt B7 klasser. Derudover vil der blive afholdt et aftenspringstævne, hvor der vil være springning, lækker mad og hygge! I 2024 afholdes desværre ingen springcup. Alle springstævner vil have yderligere en Bom-på-jord klasse, der er forbeholdt KRT-ryttere på elevheste.

 


 

 

»Det er altid en fornøjelse at starte stævner i Kongsvad Rideklub. Man ved, Kongsvad går op i at have gode baner, og samtidig er der altid styr på tingene til stævner på KRT. Man bliver altid mødt med smil så man virkelig føler sig velkommen!

 

Stævnerytter


 

 

Øvrige stævner: 

Udover ovenstående afholdes i stævnesæson 2023 desuden følgende stævner: 

I weekenderne for dressurcup-stævnerne holder vi om fredagen E-stævner, der kun er åbne for Kongsvads elevryttere og medlemmer.

 

Det er muligt at købe et stævnemedlemskab af Kongsvad for 200 kr., selvom man ikke har sin daglige gang i klubben, og således er man ligeledes inviteret med til stævnerne, der kun er for KRT-medlemmer :)

 

Ved spørgsmål vedrørende stævner, skriv da til anmeldelse@kongsvad.dk