Stævner på Kongsvad Rideklub

Vi glæder os meget til at se jer til vores hyggelige, velfungerende stævner!

Kongsvad Rideklub Thorsager holder hvert år sævner i både dressur og spring. 

 

Dressurcup:

I 2021 afholdes der en dressurcup for både pony og hest over 3 stævner i løbet af året, 2 weekendstævner og vores 1-dags sommerstævne. Der vil være klasser fra LD1-LA4 for pony og fra LD1-LA6 for hest. Ved hver afdeling samles der point (20 point for 1. plads, 15 point for 2. plads, 10 point for 3. plads og 5 point for øvrige plasceringer), der lægges sammen og tilsammen udgør stillingen i cuppen. Efter sidste afdeling af dressurcuppen findes en cupvinder samt en 2. og en 3. plads, der vinder fine præmier. For at deltage i cuppen skal man deltage ved mindst 3 af de i alt 5 dages dressurdage. 

 

Springcup: 

Udover dressurcuppen afholdes også en springcup. Springcuppen afholdes over 2 dage (en weekend), hvor der for både pony og hest vil være en "Lille tur" og en "Stor tur". Cupplaceringer uddeles efter antal startende ifølge DRF's placeringstabel og der uddeles fine præmier til de placerede. Lørdag afholdes første afdeling og søndag afholdes finalen. For pony vil der være klasser fra "bom på jord" til LB** og for hest vil der være klasser fra "bom på jord" til LB*. For at deltage i cuppen skal man ride begge dagene. Igen i år er vi så heldige, at MALA sponsorerer vores springcup!

 


 

 

»Det er altid en fornøjelse at starte stævner i Kongsvad Rideklub. Man ved, Kongsvad går op i at have gode baner, og samtidig er der altid styr på tingene til stævner på KRT. Man bliver altid mødt med smil så man virkelig føler sig velkommen!

 

Stævnerytter


 

 

Øvrige stævner: 

Udover vores forskellige cups afholder vi også nogle enkeltdagssævner i stævneår 2021. Her vil der være: 

I weekenderne for dressurcup-stævnerne holder vi om fredagen E-stævner, der kun er åbne for Kongsvads elevryttere og medlemmer. 

 

Det er muligt at købe et stævnemedlemskab af Kongsvad for 200 kr., selvom man ikke har sin daglige gang i klubben. 

 

Ved spørgsmål vedrørende stævner, skriv da til anmeldelse@kongsvad.dk