Faciliteter og opstaldning

Faciliteter & opstaldning

 

Vil du gerne være opstalder hos os?

 

Vi kan tilbyde:

 

 

Hos Kongsvad Rideklub står hestene på halmpiller, der kan købes af klubben. Ønsker man at stå på fx tørv, spåner eller lignende er det også muligt, det er bare ikke muligt at købe direkte af klubben. 

Alle ugens 7 dage bliver hestene lukket på fold om morgenen og lukket ind i stalden igen om aftenen, således at de går ude alle døgnets lyse timer. Fra juni til september er der mulighed for at få hestene på døgnfold, ligesom det i denne periode også er muligt at få hestene på vores store græsfolde. 

Daglig leder sørger for hø i boksen mandag-fredag, men i weekenden står man selv for dette. Ønsker man at hesten får hø til morgen, laver man det klar i en pose, der hænges på boksen. Daglig leder giver hestene det i hverdagene, mens staldvagten giver i weekender og helligdage. 
 

 

Vi kan tilbyde rideundervisning på hold mandag, tirsdag, onsdag (spring), torsdag og lørdag, og man har derudover mulighed for at ride privatundervisning hvis man ønsker dette. Man er velkommen til at modtage undervisning af sin egen underviser, men så skal denne være medlem af Kongsvad.

 

Du skal selv stå for:

 

I tilfælde af sygdom/ferier er vi gode til at hjælpe hinanden.

I weekenderne skiftes opstalderne til at passe stalden. Dette omhandler lettere staldarbejde, ud- og indlukning, fodring etc., der alt sammen beskrives grundigt på en plan, der hænger i stalden. 

 

 

Du kan tilkøbe:

 

                                    

 

 

Kontakt: opstaldning@kongsvad.dk for nærmere eller Lotte Busk (tlf. findes under kontakt)