Arrangementer

 

På Kongsvad Rideklub afholdes jævnligt diverse arrangementer, både internt i klubben for elever, parter og opstaldere, men der afholdes også åbne arrangementer.

 

Hvert år holdes der Sankt Hans på Kongsvad Rideklub, hvor Herreklubben (Kongsvads Støtteforening) forsyner med lækre burgere til de fremmødte. Der laves selvfølgelig et stort bål, hvor vi sammen synger Midsommervisen mens vi brænder en hjemmelavet heks på bålet. Vi laver snobrød og skumfiduser over bål og laver sjove aktiviteter, hvor både børn, unge og voksne er velkomne til at deltage. Et arrangement, der hvert år er super hyggeligt, selv hvis vejret ikke er med os. 

 

Hvert år afholder vi desuden, i forbindelse med vores elev-julestævne, et julearrangement, hvor alle er velkomne.

Cafeen sørger, udover det sædvanlige udvalg, for gløgg og æbleskiver, så mankan få lidt lækre jule-snacks, og det vil være muligt at se elevrytterne ride elevstævne. I løbet af dagen kommer julemanden (og måske julekonen) desuden forbi Kongsvad med lækre slikposer til alle fremmødte børn :) 

 

En ny tradition på Kongsvad er desuden, at klubbens undervisere de sidste par år har holdt en nytårsfest for alle elever, parter, opstaldere og børn/unge med relation til klubben. Et super hyggeligt arrangement hvor børn og unge får mulighed for at feste og hygge sig med hinanden på tværs af ridehold og elever/private. Til nytårsfesten sørger undervisere (med hjælp fra forældre) for oppyntning, aftensmad bestående af både forret, hovedret og dessert, snacks, drinks og forskellige sjove aktiviteter om klubben, underviserne selv eller andre heste-hygge-relaterede ting. 

 


»Det fedeste ved arrangementerne på Kongsvad Rideklub er, at man hygger sig sammen på tværs af aldersgrupper, niveauer, discipliner osv. Der er noget for alle på Kongsvad og man føler sig altid velkommen i klubben!«

 

Elev på Kongsvad 


 

 

Julefrokoster og sommerfester for voksne gør vi også i på Kongsvad, hvor der er mulighed for hygge, samvær og ikke mindst fest for unge og voksne over 16 år. Festudvalget sørger for indkøb af mad, igen bestående af forret, hovedret og dessert, og velkomstdrinks og så har vi ellers bare de hyggeligste aftener sammen. De unge er desuden gode til at finde på sjove festlege som alle kan deltage i.

 

Udover mærkedags-arrangementerne holder vi også temaaftener på Kongsvad. Det kan være alt fra læren om forskellige discipliner til læren om hestens biomekaniske system, hvor vi får kyndige fagpersoner eller dygtige ryttere ud og holde oplæg om emnerne. 

 

I 2017 deltog Kongsvad Rideklub i Landsfinalerne i Kvadrille på Vilhelmsborg. Vi deltog med et hold bestående af 6 ryttere og en holdleder, som op til finalen var til 2 kvalifikationskonkurrencer og samlet endte på en flot 2. plads til Landsfinalerne. Ryttere og heste var klædt ud som Jack Sparrow og leverede en masse fine ridt. Holdet fik meget hjælp fra søde frivillige, der trådte til for at lave kostumer, træne holdet op, køre holdet til konkurrencer og til at sørge for at alt spillede til Landsfinalerne på Vilhelmsborg.