Kæpheste-klasse til springstævne i august (2. gang)

Antal tilmeldte: 0 Pris: 45 DKK Lokation:
Stationsvej 46A
8410 Rønde
Dato:
20-08-2022 10:00 - 11:00
Sidste frist for tilmelding:
18-08-2022
Beskrivelse

VELKOMMEN TIL KÆPHESTE SPRINGSTÆVNE PÅ KONGSVAD

 

Efter den kæmpe succes vi havde med kæpheste-spring til vores julestævne i 2021, har vi valgt at holde KÆPHESTE-SPRING til ALLE vores springstævner! ALLE må deltage! Både jer elever, parter og opstaldere, men også jeres søskende, forældre, bedsteforældre, venner, veninder, kusiner, fætre, naboer, bekendte osv., også selvom de ikke har deres daglige gang på Kongsvad eller har prøvet at være med til ridning! :D Formålet med kæpheste-klassen er at have det mega sjovt med hinanden og bare hygge sig helt vildt. Man må gerne låne en kæphest af sin ven, hvis man ikke har sin egen :D 

 

Vi håber meget I vil være med! 

 

Hvis I kender nogen, der gerne vil være med, men som ikke har en bruger her på hjemmesiden, så kan de melde sig til på vores mail. anmeldelse@kongsvad.dk, hvor de blot skriver deres navn og efternavn samt deres kæphests navn :D De kan betale de 45 kr. til mobilepay 3966RD (som hedder Kongsvad Ridestævne). 

Man må være med 2 gange pr. ekvipage, så hvis man har flere kæpheste, må man gerne være med 2 gange på hver kæphest :D Hvis man vil være med 2 gange, skal man huske også at tilmelde sig kæpheste-klassen, der slutter på (2. gang), så betaling går igennem for den klasse også :D Hvis man betaler på mobilepay, skal man selvfølgelig også huske at sende 45 kr. for klasse 2. 

 

Gennemfører man uden fejl, vil man naturligvis modtage en valgfri fin roset for hver fejlfri runde!

 

Som noget nyt, vil det i stævnesæson 2022 være muligt at vælge imellem 2 forskellige højder. Vi har en kæphesteklasse på 30 cm (som de små kan være med til) og en kæphesteklasse på 60 cm (til de lidt større børn). Der vil desuden være en ekstra præmie til den hurtigste i hver klasse :D 

 

Vi glæder os til at se jer til KÆPHESTE-SPRING

 

 

 

 

 

Ekstra information

Hvad hedder du (navn og efternavn)
Hvad hedder din kæphest?
Hvilken højde vil du gerne ride

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 45 DKK