TILMELD RIDEUNDERVISNING

25-09-2020

Her læser du hvordan du tilmelder dig ventelisten til vores ridehold!

 

Velkommen til Kongsvad Rideklub Thorsager! 

 

Info om at blive skrevet på venteliste ses længere nede i teksten - men først lidt info! laugh

 

Har du/dit barn et brændende ønske om at komme til at gå til ridning? Så er Kongsvad Rideklub en fantastisk klub for såvel nybegynderen som den øvede rytter! Vi har 11 dejlige rideskoleheste (10 ponyer og 1 hest), der glæder sig til at lære jer at ride. 

 

For at komme med på et hold skal man først skrives på venteliste, da vi er så heldige at have mange glade personer, der ønsker at gå til ridning hos os. Længden på ventelisten varierer hele tiden, og man vil automatisk blive ringet op/få en SMS når et hold er klar.

Det kan tage noget tid, alt efter hvor mange elever vi har på venteliste, da vi kun tager nye ryttere ind, hvis en elev stopper. 

Vi har desuden hold både mandag, tirsdag, torsdag og lørdag, og man har selvfølgelig mulighed for at prioritere en dag, men som udgangspunkt bliver nye ryttere primært tilbudt de hold, hvor vi vurderer at de vil passe bedst ind. For eksempel passer helt nye, unge begyndere på 3-7 år bedst ind om lørdagen, da vi her bruger mere tid på at hygge med hesten og øve os i at sadle op i vores rideundervisning. 

 

For at melde sig på venteliste skal man skrive til Birgitte Harfeldtlf. 51 21 67 49. 

Birgitte svarer dig så hurtigt hun kan, og skriver dig op med det samme - også selvom hun ikke svarer lige på sekundet wink